Efterårstur

Runden marathon lørdag d. 8.oktober 2022

SOCIALMARATHON I NORDSJÆLLAND

Runden-marathon, afholdes d. 8.oktober 2022 kl. 8:30

Max 25 deltagere
NYT startsted: Aquanauts strandbunker, Ndr. strandvej 86d, 3000 Helsingør. Der er en stor P-plads 300 meter derfra, se kortet længere nede.

Der er mulighed for at dyppe sig i Øresund efter løbet.

Mulighed for at stille dropback/picnickurv. Det anbefales at købe øl/sodavand af klubben, 10 kr.  Kaffe/kage. Der er toilet men ikke badrum.

Ruten er en lang runde og der løbes efter GPS, dvs. at ruten er ikke markeret. Jeg løber bagerst og det vil være med en slut tid på 5+, du er velkommen her, hvis du ikke selv vil navigere efter uret. Der er flere der kender ruten og der dannes nok små grupper undervejs. Så der løbes i forskellige tempi.  

Det er en meget afvekslende og smuk rute. Der løbes i skov og på land, vi ser væltningen i Snævret, Esrum og løber igennem Tegners museum, langs Øresund ad strandstien og forbi Hammermøllen inden vi er retur ved start.

Der er et depot ved ca. 24km. Ellers så skal du selv have væske og energi med, men ved ca. 27 km på Tegners statuepark er der toiletter og vand, ved siden af cafeen og igen ved ca. 34 km på Hornbæk havn, bag kiosken er der toiletter og vand

Link til rute på Komoot: https://www.komoot.com/tour/409848543?ref=itd

Når du tilmelder dig, giver du Rundenmarathon lov til at offentliggøre dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten. Ydermere tilladelse til at billeder fra løbene, såsom startfoto etc. må bruges her på hjemmesiden.

Tilmelding: rundenmarathon@gmail.com eller på mobilepay med navn og dato

Maks 25 deltagere pr gruppe. Pris 100 kr. mobilepay med dit navn, til 20895658. Medaljer og en godte pose vil blive udleveret inden start.

Start: Nordre Strandvej 86D, 3000 Helsingør. Kom 15 min før start.

Jeg løber selv en del marathons og køre selv gerne rundt på sjælland for at løbe et marathon. Nu vil jeg godt invitere jer andre op nordpå, jeg vil godt vise hvor dejligt her er i Nordsjælland og samtidig synes jeg der mangler løb her oppe nordpå. Jeg bor selv i Helsingør, min skov er Teglstrup hegn. Jeg løber selv en del marathons og køre selv gerne rundt på sjælland for at løbe et marathon. Lisbeth Olsen