Marathon på en søndag

Runden marathon 10.september 2023 kl. 9:00

SOCIALMARATHON I NORDSJÆLLAND

Runden-marathon, afholdes d. 10.september 2023 kl. 9:00

Ruten er en lang runde og der løbes efter GPS, dvs. at ruten er ikke markeret. Jeg løber bagerst og det vil være med en slut tid på 5h+, du er velkommen her, hvis du ikke selv vil navigere efter uret. Der er flere der kender ruten og der dannes nok små grupper undervejs. Så der løbes i forskellige tempi.  

Det er en meget afvekslende og smuk rute. Der løbes i skov og på land, vi ser væltningen i Snævret, Esrum og løber igennem Tegners museum, langs Øresund ad strandstien og forbi Hammermøllen inden vi er retur ved start.

Der er et depot ved ca.22km. Ellers så skal du selv have væske og energi med. Dog er der ved ca. 25 km på Tegners statuepark toiletter og vand, ved siden af cafeen. Der er også vand ved ca. 32 km på Hornbæk havn, bag kiosken er der toiletter og vand

Link til rute på Komoot: https://www.komoot.com/tour/409848543?ref=itd

Når du tilmelder dig, giver du Rundenmarathon lov til at offentliggøre dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten. Ydermere tilladelse til at billeder fra løbene, såsom startfoto etc. må bruges her på hjemmesiden.

Tilmelding: på SMS til 20895658, betal på mobilepay med navn og dato

Pris 100 kr. mobilepay med dit navn, til 20895658. Medaljer og en godte pose vil blive udleveret inden start.

Start: P-plads overfor Helsingør Hallen, Gl. Hellebækvej 63, 3000 Helsingør. Kom 10 min før start.

Jeg løber selv en del marathons og køre selv gerne rundt på sjælland for at løbe et marathon. Nu vil jeg godt invitere jer andre op nordpå, jeg vil godt vise hvor dejligt her er i Nordsjælland og samtidig synes jeg der mangler løb her oppe nordpå. Jeg bor selv i Helsingør, min skov er Teglstrup hegn. Jeg løber selv en del marathons og køre selv gerne rundt på sjælland for at løbe et marathon. Lisbeth Olsen

0 Comments on “Marathon på en søndag